VELDIG VIKTIG !

Alt av allergier må vi informeres om.

Det er veldig viktig at dere på forhånd sier fra dersom noen i selskapet er allergisk mot frukt.



Matopplevelse er kun TOR-LØR KL:19.00 / kl.16.30 anbefales å bestille via e.post post@rotishoposlo.no og dersom ønskelig for grupper på minst 6 personer kan sende bestilling for andre ukedager tiden er kun kl.19.00.


Vennligst bestill eller tilpasse middag´s tid for kl.16.30 eller kl.19.00 dette pga vi har ikke mange sitte plasser. De to tidspunktene vi tar mest mulig gjsester slik alle har en avslappende spise tid minst 2 timer.



Matopplevelse meny m/litt historie,kultur,fortelling om maten og ikke minst godt humør.


1) 3 retter  Vegan/ikke vegan m/fersk naturlig kokos 499,-kr pr.per .

    (naturlig kokos kan endres m/rom kommer tillegg og annet drikke kan kjøpes separat som dere ønsker)


2) 3 retter Vegan/ikke vegan m/fersk naturlig kokos m/rom , 1 enhet    

    drikke øl el. vin til hovedrett 699,-kr  pr.per.


 

3)DE LUXE LONG NIGHT 3 retter Vegan/ikke vegan kun for tidspunkt kl.19.00   

   minimum 2 personer. 

  

    -Velkomstdrink champagne

    - forrett Hai og Scampi og fersk naturlig kokos m/rom

    - 2 enheter drikke øl el. vin til hovedrett

    - mango drink m/rom til dessert eller  mørk øl fra Sri Lanka

      pris-1199,-kr pr.pr.


matopplevelse varighet tid er ca.2 timer.


Vanlig hverdags meny :


Roti BOX kun take away.  

1) Roti Vegan/ikke vegan  m/ris,currie,egg   159,-kr

2) 3stk. Roti Vegan/ikke vegan m/4 currie    159,-kr

        


Middag fra kl.16.00 (alt mat serveres med påfyll)


3) Ris middag  Vegan / ikke vegan m/minimum 8 forskjellige Currie og Roti 279,-kr.

(for å spise denne retten du må hatt matopplevelse med oss)


4)Street Food Kotti Roti  Vegan / ikke vegan 269,-kr.


Ukens Dessert 89 ,-kr



Drikke:Fersk Kokos,Brus ,King Fisher tap øl fra India , Lion øl fra Sri Lanka og vin.




Krydder er en hjertesak for oss, alle krydder som vi lager selv har helt andre effekter sammenlignet med hva du vant til.


Vi bruker krydder og grønnsaker som mange ofte ikke har smakt tidligere og ikke har vokst opp med, da er også litt vanskelig også finne ut tilpasninger til hver enkel gjest.


Det er viktig å få orientert om bivirkninger/reaksjoner (ingen farlige)  for alle grønnsaker og krydder vi benytter.

Det er viktig vi går gjennom alt om maten,grønnsaker for den dagen dere kommer til , dersom det er ønskelig før dere besøker oss dette er pga grønnsaker endrer seg dag til dag. 


             "magen fort kan tenke dette er jo ikke vaffel med brunost som jeg pleier å få".




Matallergiinformasjon:


Vår mat har følgende matallergier, vennligst send oss e-post dersom noe er uklart og det er veldig viktig at dere tar kontakt med oss før dere spiser hvis noe er uklart.

Nr 1, 2, 3, 4, 6, 8, 9, 10, 11, 12, 13


Matallergi - merking av matvarer

14 kategorier allergener ingredienser som alltid skal merkes.


1. Kornslag som inneholder gluten:

Det inkluderer hvete, rug, bygg, havre, spelt, korasanhvete og lignende. Disse kornslagene finner du ofte i mat som inneholder mel, slik som krutonger, brød og bakervarer, kaker, couscous, bearbeidede kjøtt- og fiskeprodukter, sauser og supper. Kornslaget må deklareres, men det er opp til produsenten om gluten angis i tillegg.


2. Skalldyr:

Dette inkluderer krabbe, hummer, reker, krill, kreps og scampi og lignende. Skalldyr finner du ofte i salater. Disse ingrediensene kan også finnes i skalldyr- og fiskeretter, i wok retter, sauser og lignende til bruk i thairetter.

3. Egg:

Egg finner du ofte i kaker, majones, sufflé, pasta, paier og noen kjøttprodukter, sauser, desserter og matvarer som er penslet med egg.


4. Fisk:

Fisk finner du ofte i skalldyr og fiskeretter, leverpostei, salatdressinger, tapende, buljong og i Worcestersaus.


5. Peanøtter:

Peanøtter finner du ofte i kjeks, kaker, desserter, sjokolader, iskrem, peanøtt olje, peanøttsmør, asiatiske og orientalske retter.


6. Soya:

Soya finner du i tofu, miso, tempeh, soyasaus, soyadrikker og soyamel og lignende. Soya brukes også i noen desserter, iskrem, kjøtt- og fiskeprodukter, sauser, supper og vegetarprodukter.

7. Melk:
Melk finner du i smør, ost, fløte, iskrem, desserter, melkepulver, yoghurt, bakverk, supper og sauser og lignende. Noen matvarer er penslet med melk.


8. Nøtter:
Dette inkluderer mandler, hasselnøtter, valnøtter, cashewnøtter, pekannøtter, pistasjnøtter, paranøtter og macadamianøtter. Du finner ofte nøtter i brød, kjeks, småkaker, desserter, iskrem, sjokolade, marsipan, nøtteoljer og sauser. Mandelflak brukes i asiatiske retter.


9. Selleri:
Dette inkluderer stangselleri (stilkselleri), og blader, frø og rot (knoll) av selleriplanten. Selleri finner du ofte i krydder og krydderblandinger, salater, noen bearbeidede kjøtt- og fiskeprodukter, supper, dressinger og buljong.

10. Sennep:
Dette inkluderer sennep, sennepspulver og sennepsfrø. Du finner ofte sennep i bearbeidede kjøttprodukter, curry- retter, marinader, salatdressinger, sauser og supper.

11. Sesamfrø:
Sesamfrø finner ofte du i brød, vegetarretter, godteri, knekkebrød, kjeks, hummus, sesamolje, sesammel og tahini (sesampasta).


12. Svoveldioksid og sulfitter:
Sulfitt brukes ofte til konservering av frukt og grønnsaker (inklusive tomat), og i noen kjøttprodukter, så vel som i brus, juice, vin og øl.

13. Lupin:
Dette inkluderer lupinfrø og lupinmel, og kan finnes i noen typer brød, bakervarer, mel, vegetarprodukter og pasta.

14. Bløtdyr:
Dette inkluderer muslinger, snegler, blekksprut, blåskjell, kamskjell, østers, hjerteskjell, kråkeboller, akkar, kalamari og sjøsnegler o.l. Du finner ofte bløtdyr som en ingrediens i fiske- og skalldyrkraft, i supper, marinader, sauser og i fisk- og sjømatkrydder.